Ödüller ve Başarılar

BÖLÜM ve ÖĞRETİM ÜYELERİNİN TAKDİR EDİLDİĞİ
             Ödüller, Teşekkürler ve Başarılar

Bölümümüz ve Öğretim Üyelerinin başarılarından dolayı almış olduğu ödüller, teşekkürler ve çeşitli başarıları aşağıda sırasıyla verilmiştir. Bölümümüzün daha ileri hedeflere başarıyla gitmesi umuduyla ....

• 2014 Yılı akademik preformans değerlendirme sonuçlarina göre, Fen Bilimler alanında “H-Index” kategorisindeki akademik çalışmalarınından dolayı Fakültemiz Prof. Dr. Mithat Kaya'yi ödüle layik görmüştür.
  • 14-19 Temmuz 2014 tarihleri arasında Türk Fizik Derneği tarafından Bodrum'da düzenlenen X. Uluslararası Katılımlı Parçacık Hızlandırıcıları ve Detektörleri Yaz Okulu'da (Pozitron ve Pozitronyum Fiziği üzerineders vererek yapmış olduğu değerli katkı ve katılımı için Prof. Dr. Uğur Yahşi'e Katılım Belgesi verilmiştir.
  • 2013 Yılı akademik performans değerlendirme sonuçlarına göre, Fen Bilimleri alanında "En Yüksek Bütçeli BAPKO Projesi Yürüten Öğretim Üyesi" kategorisindeki akademik çalışmalarınızdan dolayı Fakültemiz Prof. Dr. Uğur Yahşi'yi ödüle layık görmüştür.
  • Fakültemiz Fen Bölümleri arasında yapılan 2013 yılı performans değerlendirme sonuçlarına göre FİZİK BÖLÜMÜ "Tüm Projelerde Toplam Proje Destek Miktarı" kategorisindeki faaliyetlerinden dolayı ödüle layık görülmüştür.
  • Fakültemiz Fen Bölümleri arasında yapılan 2013 yılı performans değerlendirme sonuçlarına göre FİZİK BÖLÜMÜ "Dış Destekli Projelerin Sayısı" kategorisindeki faaliyetlerinden dolayı ödüle layık görülmüştür.
  • Fakültemiz tarafından 30 Ekim-01 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Bilim ve Kültür Günleri kapsamında yapmış olduğunuz katkılar için Prof. Dr. Uğur Yahşi'ye Teşekkür Belgesi verilmiştir.
  • 2012 Yılı akademik performans değerlendirme sonuçlarına göre, Fen Bilimleri alanında "Ulusal Kitap (Klasik Mekanik)" kategorisindeki akademik çalışmalarınızdan dolayı Fakültemiz Prof. Dr. Uğur Yahşi'yi ödüle layık görmüştür.
  • 13 Mart-22 Haziran 2012 tarihlerinde Marmara Üniversitesi ve İstanbul İli Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Eyüp İlçesinde görev yapan öğretmenlere yönelik "Eğitimi Güçlendirme Projesi" kapsamındaki katkılarından dolayı Yrd. Doç. Dr. Cengiz OKAY'a Teşekkür Belgesi verilmiştir.
  • Fakültemiz Fen Bölümleri arasında yapılan 2011 yılı performans değerlendirme sonuçlarına göre Yrd. Doç. Dr. Bülent Akkoyunlu "Proje Destek Miktarı En Yüksek" kategorisindeki faaliyetlerinden (Tubitak Projesi: 203.519,00 TL) dolayı ödüle layık görülmüştür.
  • Fakültemiz Fen Bölümleri arasında yapılan 2011 yılı performans değerlendirme sonuçlarına göre FİZİK BÖLÜMÜ "Düzenlenen Toplantılar ve Etkinlikler" kategorisindeki faaliyetlerinden dolayı ödüle layık görülmüştür.
  • Fakültemiz Fen Bölümleri arasında yapılan 2011 yılı performans değerlendirme sonuçlarına göre FİZİK BÖLÜMÜ "Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Toplantılara Katılım" kategorisindeki faaliyetlerinden dolayı ödüle layık görülmüştür.
  • Fakültemiz Fen Bölümleri arasında yapılan 2010 yılı performans değerlendirme sonuçlarına göre FİZİK BÖLÜMÜ "Düzenlenen Toplantılar ve Etkinlikler" kategorisindeki faaliyetlerinden dolayı ödüle layık görülmüştür.
  • Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından 7-9-11 Şubat 2011 tarihlerinde düzenlenen "Mathematica'ya Giriş" kursuna katkılarından dolayı Prof. Dr. Uğur Yahşi'ye Teşekkür Belgesi verilmiştir.
  • Fakültemiz Fen Bölümleri arasında yapılan 2009 yılı performans değerlendirme sonuçlarına göre FİZİK BÖLÜMÜ "En Fazla Proje Destek Tutarı Temin Eden" kategorisindeki faaliyetlerinden dolayı (1.593.093 TL) ödüle layık görülmüştür.
  • İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "IV. İlköğretim Öğrencilerine Yönelik Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışmasında" katkılarından dolayı Prof. Dr. Uğur Yahşi'ye Teşekkür Belgesi verilmiştir.

Bu sayfa Physics tarafından en son 08.04.2019 10:20:13 tarihinde güncellenmiştir.